Pentru emoții de vară: Vali Boghean - Minunea sufletului meu | Backstage

Pentru emoții de vară: Vali Boghean - Minunea sufletului meu | Backstage

Vara a venit, vacanța se apropie, însă nu și la CIOfilm. Noi continuăm să creăm, să ne avântăm de la o extremă la alta și să dobândim plăcere prin muncă. 
După aproape două luni de așteptare, a fost lansat videoclipul piesei „Minunea Sufletului Meu”, filmat pentru Vali Boghean . O producție sensibilă, dedicată „femeii minune”, care apare ca „o rază de soare” și își găsește loc direct în suflet.
Videoclipul reflectă stările prin care trece un tânăr îndrăgostit, atunci când este lângă iubita sa. Furtună, înălțime și libertate  - așa își simte iubirea înamoratul jucat de Mark Di, care alături de colega sa de pe platoul de filmări, Ruxanda Rață, s-au descurcat foarte bine.    
 


După două zile de la premiera videoclipului, vă invităm în culise. De aici totul se vede altfel, fiecare om implicat și fiecare detaliu din procesul de lucru, de la machiaj și pregătiri, până la „Stop, filmat”. La etapa pre-producție s-a lucrat 3 zile, fiind alese trei locații. 
ZIUA 1: scena „sărutul” și bandul, filmate în restaurantul Creme de la Creme din capitală. Cum a fost, vedeți în pozele și filmulețul de mai jos.ZIUA 2:  filmări  la marginea orașului Chișinău. Cea mai dificilă scenă, la înălțime. Nimic greu însă pentru Sergiu Ciorescu, care nu crede în obstacole, ci doar în diversitatea modalităților de a munci și în efortul creativ pe care îl presupune o filmare în astfel de condiții.  Scriam mai sus că nu avem timp pentru vacanță.  Defapt, noi uneori profităm de soare și când muncim. 
ZIUA 3: scena „sărutul în apă”, ultima și cea mai romantică.

Așa cum v-am obișnuit, avem și un filmuleț ce include momente din backstage. S-a muncit mult, cu drag și dedicație. Mulțumim tuturor celor implicați și, în special, membrilor echipei  Vali Boghean Band, pentru că ne-au ales pe noi.
Nu uitați: Minunile se întâmplă atunci când credem în ele și, uneori, când aproape uităm că există. Muzica și text: Paul Arva Aranjament: Vali Boghean Band
Înregistrare/mix/mastering - Voluța Valentin, Must Music Moldova.
Productie: CIOfilm
Regie - Ilinca Stânca, Sergiu Ciorescu
Imagine - Igor Turcan
Scenariu - Cristina Isacov
Montaj - Stas Ciorescu
Lumini - Alex Semper
Producator - Nikita Birchin
Actori: Ruxanda Rața, Mark Di

CIOFILM Online:
CIOFILM Studio https://www.facebook.com/CiOfilm
Productie video: www.ciofilm.md
CIOFILM STUDIO ®: 
Subscribe to CIOFILM: https://www.youtube.com/user/ciofilm
Find us on the web:
http://www.ciofilm.md/
https://www.facebook.com/CiOfilm
https://vimeo.com/user1932502
https://www.youtube.com/user/ciofilm
https://www.instagram.com/ciofilm_production/
http://ok.ru/profile/561483138797