PREMIERĂ! „Ridică-te acum” te îndeamnă Paula Seling în noul său videoclip motivațional filmat de Ciofilm | Making of

PREMIERĂ! „Ridică-te acum” te îndeamnă Paula Seling în noul său videoclip motivațional filmat de Ciofilm | Making of

Acum aproape doi ani lansam primul videoclip realizat pentru interpreta din România, Paula Seling și declaram că ne-am însușit lecția: „Dragostea ține lumea laolaltă”. A fost o colaborare frumoasă și, spre bucuria noastră, nu s-a încheiat atunci. Intepreta a revenit la noi cu o nouă melodie motivațională, versurile căreia te îndeamnă să-ți mai dai o șansă, să te asculți și să-ți privești viața cu alți ochi. Ne-a plăcut, iar scenariul semnat de regizoarea și scenarista Ilinca Stîncă urma să completeze mesajul piesei prin imagini și povești de viață ce inspiră. În scurt timp s-au căutat oamenii potriviți, locațiile și decorurile potrivite, s-a filmat, iar după câteva săptămâni a fost lansat videoclipul piesei „Ridică-te”.   Videoclipul este despre oameni care, prin poveștile lor, inspiră alți oameni. Nimic nu e imposibil atunci când știi ce poți, ce vrei și ce meriți. Acesta este mesajul pe care am vrut să îl transmitem prin intermediul imaginilor video, iar protagoniștii și vocațiile lor ne-au ajutat. Menționăm că niciunul dintre acești oameni nu este actor, iar pasiunile și meseriile prezentate în clip coincid cu cele din viața reală. Deci, faceți cunoștință cu eroii producției noastre:
 


Deși nu apar aproape niciodată în lumina reflectoarelor și despre ei se vorbește mai puțin, oamenii din echipa de producție sunt cei care merită, în primul rând, mulțumiri. Pe unii dintre ei primăvara i-a găsit muncind pe platoul de filmare, iar pe alții în fața calculatoarelor. Datorită implicării fiecăruia, acest produs poate fi acum vizionat, apreciat și comentat de către publicul larg. 
Despre munca meticuloasă cu decorul, momentele mai mult sau mai puțin încordate și halterele lui Ștefan, cu greutatea de aproximativ 200 de kg, nu spunem nimic. Making oful și pozele de mai jos „spun” totul în locul nostru. :)Amintim că aceasta nu este prima noastră colaborare cu interpreta Paula Seling. În vara anului 2016 am realizat un videoclip cinematografic pentru piesa „O fată cu un pian”, filmările desfășurâdu-se, ca și de această dată, în Republica Moldova.


___________________________________________________________________
Muzica și text: Paula Seling
Orchestrație: Alex Pelin (Epiq Records), Paula Seling
Mixaj: Florin Sorosan

Productie CIOFILM Studio:
Regia: Ilinca Stînca, Sergiu Ciorescu
Scenariu: Ilinca Stîncă
Director imagine: Sergiu Ciorescu
Producator: Nichita Birchin
Lumini: Alex Semper
Scenograf: Cristina Isacov
Editor video: Stas Ciorescu
Color correction: Eugen Merciucari
Making of: Viorica Tătaru
Hair & Make-up: Irina Pogorelaia, Victoria Botezat
Copyright: Natașa Bujor

CIOFILM Online:
CIOFILM Studio https://www.facebook.com/CiOfilm
Productie video: www.ciofilm.md
CIOFILM STUDIO ®: 
Subscribe to CIOFILM: https://www.youtube.com/user/ciofilm
Find us on the web:
http://www.ciofilm.md/
https://www.facebook.com/CiOfilm
https://vimeo.com/user1932502
https://www.youtube.com/user/ciofilm
https://instagram.com/sergiuciorescu/
http://ok.ru/profile/561483138797