Trece toamna, se trec și culorile. Vezi 10 imagini  surprinse de Ciofilm, la sfârșit de octombrie.

Trece toamna, se trec și culorile. Vezi 10 imagini surprinse de Ciofilm, la sfârșit de octombrie.

Trece toamna...  A ruginit verdele și timpul. Au răsărit florile de mucegai în căpițele cu fân și s-a umplut aerul cu miros de gutuie târzii.
De ani buni, toamna e anotimpul revelației și sursă sigură de inspirație pentru Ciofilm. Chiar dacă suntem extrem de ocupați și uităm, uneori, să o savurăm în toată splendoarea ei, în fiecare an încercăm să o surprindem în  imagini „vorbitoare”, ce ilustrează frumusețea Moldovei, pe care ochii noștri, deseori, o neglijează. 
 
Miroase a noiembrie, a târziu și a umed. Călătorind prin întreaga țara, am reușit să adunăm o întreagă colecție de fotografii făcute „din mers”, pe timp de toamnă. Cele cu apusurile de soare rămân a fi în topul preferatelor. De ce? Vedeți în imaginile de mai jos. :)
 Am găsit toamna în aer, în exploziile de culori, în cârdurile grăbite de cocori și-n ploile dese. Știe că se apropie de sfârșit și încearcă să ne impresioneze în orice fel, neștiind că demult ne-a câștigat admirația. 
Frumusețea toamnei e incontestabilă și schimbătoare de la un an la altul. Pentru a o păstra mereu ca pe o sursă de inspirație, poeții au pus-o în versuri, pictorii au așternută pe pânze, iar noi o capturăm, an de an, în fotografii, pentru că asta știm a face cel mai bine.
Vă dorim un noiembrie frumos și cald, în această deosebită „primăvară” a sfârșitului.