Ionella Covali - „Ce-ar fi să”... povestim  cum a fost în BACKSTAGE. Ciofilm 2017

Ionella Covali - „Ce-ar fi să”... povestim cum a fost în BACKSTAGE. Ciofilm 2017

Despre fluturi, imagini hot și cum să nu depășești „limitele”.
Ionella Covali, tânăra simpatică care a venit la noi cu o piesă „cumințică” de dragoste, intitulată „Ce-ar fi să...?”  ne-a provocat să ne imaginăm scenarii (de la călduț, până la fierbinte) în care să  punem în valoare mesajul, dar și asul din mânecă al interpretei - frumusețea. Etapa pre producție a fost una nu tocmai ușoară, deoarece s-a dovedit a fi complicată situația în care vrei să ai o poveste „picantă” și totodată să nu treci peste pragul decenței, având în vedere că Ionella este adolescentă.
Ideea inițială a fost să completăm versurile cu imagini provocatoare, mai exact cu un love story care să trezească fluturi în stomac. Ah, da, „fluturi în stomac”. De aici putem dezvolta povestea... Prin urmare,  ei au rămas a fi mesajul vizual al piesei și expresia metaforică a scenariului.Scenele din videoclipul Ionellei Covali sunt un „deliciu” pentru ochii publicului și, în primul rând, pentru cei îndrăgostiți.  Scenariul este unul expresiv și în totală compatibilitate cu titlul piesei „Ce-ar fi să...”, dar și cu versurile acesteia.  Pasiune, emoție și momente fierbinți, cam asta ar fi cea mai simplă și totodată potrivită descriere pentru videoclip, protagoniștii căruia sunt Nichita Birchin și Irina Mândru. Defapt, scenariul pornește dintr-un punct bine definit – imaginația. Povestea începe din momentul în care privirile actorilor se intersectează într-un ascensor. După, urmează „explozia”de momente hot, sexy și lipsite inhibiții, dintre cei doi. Abia la sfârșit vom  înțelege că toate scenele pasionale dintre ei nu reprezintă decât imaginația dusă dincolo de limite, a eroinei.
 Filmările s-au desfășurat timp de 4 zile, iar pentru acestea au fost selectate câteva locații, printre care un bazin cu apă caldă și un centru de Yoga din capitală. Ambii actori au fost supuși unor provocări dure, pe alocuri, printre acestea fiind și scenele în care s-au filmat aproape total dezbrăcați, la temperatura de  -12 grade Celsius. Vedeți mai jos imaginile foto și video surprinse pe platoul de filmare, 


Muzică și orchestrație: Vladimir Kazanir
Text: Alina Dabija, 
Mix&Mastering: Sergiu Teacă

Productie video - CIOFILM Production
Regie - Ecaterina Iaschevici, Ion Usaty
Imagine - Sergiu Ciorescu
Montaj - Stas Ciorescu, Eugen Merciucari
Lumini - Alex Samper
Actori - Nikita Barchin, Irina Mandru
PR - Natalia Bujor


https://www.facebook.com/samanta.roy....
http://www.ciofilm.md/
https://www.facebook.com/CiOfilm
https://www.youtube.com/user/ciofilm
https://instagram.com/sergiuciorescu/
http://ok.ru/profile/561483138797
http://www.ciofilm.md / ciofilm@gmail.com / Tel: +373 79587377