Petrecere de zile mari împreună cu  trupa Provincialii. Emilian Crețu și Sergiu Voloc „invitați” speciali. | Video Oficial

Petrecere de zile mari împreună cu trupa Provincialii. Emilian Crețu și Sergiu Voloc „invitați” speciali. | Video Oficial

E aproape sfârșit de an, iar noi continuăm să ne avântăm de la o  extremă la alta și să dobândim plăcere prin muncă. Defapt, chiar dacă orice fel de muncă pretinde efort, pentru noi totul începe de la entuziasm și de la scopul creator pe care ni-l propunem. Astfel, gama de lucrări pe care le avem în portofoliu se lărgește și acest lucru bucură. 
În ultimile două luni (octombrie - noiembrie), Ciofilm a lucrat la un proiect total diferit față de precedentele. Dacă până acum am avut piese pentru care se potriveau povești copleșitoare, cu nuanțe dramatice și scenarii emoționante, de data aceasta s-a cerut NEBUNIE, în adevăratul sens al cuvântului. 
Trupa  „Provincialii” din România ne-a pus pe masă piesa „Hei, lume” care, din primele secunde de audiție, ne-a descrețit frunțile și ne-a cam provocat. Ritmul melodiei, îmbinările de sunet și versurile au  fost terapia perfectă pentru dispoziție și au generat idei bune și nebune, depășite pe alocuri, dar perfecte pentru un scenariu ce a creat un adevărat spectacol. Spectacol, actorii căruia au fost Sergiu Voloc, Emilian Cretu în rolul doamnei Dora, femeia plină de atitudine, cu ținută de „sexy LADY”, Anatol Mătăsaru și alții. Astfel, s-a filmat nu doar pentru un simplu videoclip, ci pentru un scurt metraj cu linie regizorală bine definită și multe momente crazy. Cu alte cuvinte, am „organizat” o mega petrecere, am chefuit, am băut la cacealma și am cântat de ne-au „crăpat” coardele vocale. :))) Dovadă aveți mai jos!
Pentru filmări au fost selectate câteva locații (Chișinău, Furceni, Vadul lui Vodă). Despre munca meticuloasă cu decorul, momentele mai mult sau mai puțin încordate, călătoria în remorcă și cea de pe vapor, dispoziția și frigul suportat de către toți cei prezenți la filmări nu vom vorbi, deoarece pozele și making oful de mai jos spun totul. ;)
  Making of #1

Making of #2

Mulțumim tuturor celor care au muncit cu noi cot la cot. Rezultatul este al vostru!
CIOFILM online:
https://www.facebook.com/CiOfilm
https://www.youtube.com/user/ciofilm
https://instagram.com/sergiuciorescu/
http://ok.ru/profile/561483138797
http://www.ciofilm.md / ciofilm@gmail.com / Tel: +373 79587377