Roxana -„Liberă-n zbor”  Imagini exclusive de lansarea videoclipului oficial | Ciofilm 2016

Roxana -„Liberă-n zbor” Imagini exclusive de lansarea videoclipului oficial | Ciofilm 2016

Cu două zile în urmă a fost lansat clipul interpretei Roxana. Așteptarea ne-a ținut în suspans pe toți câteva luni, dar a meritat. Producția video a solicitat pe alocuri și sacrificii. Începând de la momentul în care Roxana și-a tăiat părul în una dintre scenele clipului și încheind cu copacul replantat și ars la final, echipa a fost supusă unui adevărat test de răbdare și efort. Scenariul a fost conceput nu doar pentru a prezenta povestea unei femei care a avut eșec în dragoste, ci pentru a completa emoțiile transmise de versurile melodiei. Astfel, fiecare scenă a fost gândită până la cel mai mic detaliu. Filmările s-au desfășurat timp de câteva zile, fiind selectate 3 locații.Una dintre acestea în satul Molovata, raionul Dubăsari, acolo unde a fost supus „sacrificiului” copacul ce a stârnit vâlvă în rândul publicului admirator.
Arta întotdeauna a cerut timp, prin urmare, clipul a fost lansat după câteva luni de muncă. Rezultatul final a tăiat respirațiile celor care l-au privit și s-a lăsat cu impresii frumoase. Scenele fierbinți, drama și focul au generat un impact puternic, iar Roxana, fiind ea însăși protagonista clipului, și-a etalat, cum nu se poate mai bine, talentul actoricesc.
 


Lansarea clipului a strâns mulți prieteni, colegi de breaslă și oameni apropiați Roxanei. Seara din 15 noiembrie a fost un moment de respiro pentru cei dedicați muzicii și artei, în general. 
Mai jos vedeți pozele de la eveniment, dar și momentele din timpul filmărilor rămase în spatele „culiselor”.

Aici, vizionați și cele cele două making ofuri. Vedeți datorită cui „a plouat” în timpul filmărilor și cât de greu i-a fost Roxanei să „doboare” copacul. :)Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru prezență la eveniment!