Domnica Cemortan: „Tu ai injecta copilului tău droguri?”

Domnica Cemortan: „Tu ai injecta copilului tău droguri?”

V-ați gândit vreodată că ați fi în stare să vă drogați copilul? Suntem siguri că răspunsul va fi NU! Totuși, există o altă problemă, care ar trebui să ne alarmeze. Și da, vorbim despre alimentația nesănătoasă și anume despre veșnicul „Trăiască-ne fast-foodul”.
Ne-am obișnuit să considerăm acest tip de mâncare, drept o doză de fericire, pe care o oferim copiilor noștri, fără a ne gândi la consecințe. Totuși, acestea există și pot fi destul de grave. Trebuie să înțelegem că, mâncarea de tip fast-food nu înlocuiește fericirea, ci drogurile. 

Casa de Producție CIOfilm în colaborare cu Fundația „Domnica Cemortan” a adaptat un spot social, care speram ca va trezi atitudini în rândul oamenilor. Despre ce este vorba, vedeți aici:Sperăm și credem ca imaginile acestui spot să genereze reacțiile așteptate, iar mesajul acestuia să ajungă la subconștientul tuturor părinților.Cele mai tari detalii, uneori, rămân în spatele camerelor. Atașăm mai jos making oful spotului social, pentru împărtăși cu voi momentele ce au rămas dincolo de obiective...